середа, 23 жовтня 2024 09:10

Розбагатіють до Нового року: життя цих трьох знаків заграє новими барвами

Розбагатіють до Нового року: життя цих трьох знаків заграє новими барвами
Натхнення допоможе вам досягти кращих результатів. Фото: pixabay.com

23 жовтня люди будуть налаштовані критично. Помічатимуть недоліки й помилки. Справити позитивне враження на когось буде складно.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Амбітні плани не вдасться реалізувати цієї середи, - говорить астрологиня. - Добре вестиметься людям з помірними апетитами. Намагайтеся бути не багатослівними. За вас говоритимуть результати вашої роботи. Приділіть більше уваги домашнім справам і рідним людям. Приготуйте щось смачненьке для коханих. Кулінарні експерименти будуть вдалими. Запишіться до стоматолога. Голодувати цього дня не можна. Збагатіть свій раціон морепродуктами. У Тельців, Терезів і Риб є шанси вдало покращити своє матеріальне становище. Натхнення допоможе вам досягти кращих результатів. Життя цих трьох знаків заграє новими барвами. Скористайтеся нагодою розбагатіти до Нового року".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Не змінюйте основний напрямок діяльності. Це не принесе підвищення заробітків. Здані в ремонт речі не скоро повернуться до вас.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Ранок потребуватиме ясності мислення, чіткого уявлення про плани й завдання на день. Свідомо обмежуйте своє спілкування до необхідного мінімуму. Нехай ніщо не заважає вам робити свою роботу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Близькі люди можуть запропонувати вам свою матеріальну підтримку. Висловлюйте милим свої бажання ненав'язливо. Умійте змовчати у відповідь на їхні претензії. Надійдуть давно очікувані гроші.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зарплату затримають. Розраховуйте на наявний капітал. Купівлю меблів та реконструкцію житла відкладіть. Кохані будуть пристрасними. Присвятіть вечір інтимному спілкуванню. Робота нехай зачекає.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Стримуйте себе, коли виникатиме бажання розкритикувати партнера. Це буде недоречно. Конфлікт, що вже розгорівся, може затягтися. Зростає внутрішнє напруження. Це може призвести до порушення сну. Шукайте спосіб, як розслабитися увечері.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Наполегливо прямуйте до своєї мети. Дослухайтеся до своєї інтуїції. Вона допоможе зробити правильний вибір. Це день конкретних дій. Будуйте, ремонтуйте, прибирайте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірвуть джекпот - у цих двох знаків справи підуть як по маслу

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Цей день може круто змінити ваше життя на краще. У середу почне вдаватися те, що раніше було важко зрушити з місця.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Прагніть розвитку й оновлення у роботі. Перехід на нову посаду обіцяє стрімке кар'єрне зростання.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок. Ця доба якнайкраще підходить для цього. Так само легко буде назавжди розлучитися з неприємною людиною.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Усі дивуватимуться вашому чудовому смаку. Купуватимете красивий одяг, робитимете вдалі зачіски, оригінально покращите дизайн оселі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не бажано цього дня купувати одяг і взуття. Речі залежаться на полиці шафи. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Шкіра буде надто вразлива.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Робота ітиме мляво. Але той, хто витисне із себе лінь, отримає запрошення на кращу посаду. Легко даватимуться іноземні мови. Варто записуватися на курси і наймати репетиторів.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Розбагатіють до Нового року: життя цих трьох знаків заграє новими барвами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути