четвер, 09 серпня 2007 17:54

"Регіони" доводять, що Юшенко використовує сфальсифіковані дані

У Партії регіонів заявляють, що президент Віктор Ющенко у своїй критиці на адресу уряду використовує фальсифіковані дані.

"Як інакше можна сприймати критику главою держави соціально-економічного курсу Кабінету Міністрів України, сформованого Коаліцією національної єдності, на основі викривлених і недостовірних фактів та цифр?", - питають регіоніали.

Так, зокрема, вони вважають, що президент озвучує невірні цифри щодо зростання ВВП.

"Хіба президент не знає, що за 2003 рік економіка зросла на 9,6%, за 2004 рік – на 12,1%. Пригадаймо, за правління "помаранчевої" команди у 2005 році темп зростання ВВП впав до 2,7%", - сказано у заяві.

"Разом з тим, починаючи вже з серпня 2006 року, забезпечується середній приріст внутрішнього валового продукту близько 8%. Уряд не просто "використав" ці "позитивні показники", як сказав президент Віктор Ющенко, а спрямував їх на покращення життя людей", - зазначається у ній.

У Партії регіонів заявляють, що таким чином напередодні виборів "певні політичні сили в оточенні президента мають намір в основу своїх "електоральних технологій" покласти цинічні маніпуляції та свідомий обман громадян України".

"Ще не почався термін, відведений для агітації, як деякі політики розгорнули агресивну кампанію відвертих фальсифікацій, брехні та бруду проти Коаліції національної єдності, Кабінету Міністрів та Партії регіонів", - сказано у заяві.

На думку "регіоналів", президент, "який озвучує сфальсифіковану інформацію, фактично цілеспрямовано відкидає досягнення політичних партій, які отримали перевагу на виборах до Верховної Ради та сформували чинний уряд", передає Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" доводять, що Юшенко використовує сфальсифіковані дані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути