понеділок, 09 липня 2007 17:55

"Київміськбуд" виділить квартири жертвам "Еліта-Центр" у 10 нових будинках

Київська міська державна адміністрація вибрала холдингову компанію "Київміськбуд" інвестором будівництва 10 житлових будинків виділенням у них квартир вкладникам, що постраждали від афери " Еліта-Центр". Про це повідомив заступник голови Київміськадміністрації Віталій Журавський.

Зокрема, з його слів, "Київміськбуд" виступить інвестором будівництва будинків на вулиці Драгоманова, 40 у Дарницькому районі, на проспекті Правди, 5 у Подільському районі, між вулицями Лук"янівською і Глибочицькою у Шевченківському районі, на вулиці Лайоша Гавро, 1 в Оболонському районі, на вулиці Гарматній, 39-г у Солом"янському районі.

"Київміськбуд" також виступить інвестором будівництва будинків на вулицях Ревуцького, 7-в у Дарницькому районі, Хорольській, 1-а в Дніпровському районі, Бальзака (вул. Польова), Радунській, 28-32 і Беретті, 4-а в Деснянському районі.

Журавський також нагадав, що раніше "Київміськбуд" був визнаний переможцем інвестконкурсів на будівництво ще 3 будинків з виділенням у них квартир для вкладників "Еліти-Центр".

Таким чином, ХК "Київміськбуд" буде будувати будинки на 13 земельних ділянках, а конкурс на 14-ій ділянці на вулиці Солом"янській, 17 у Солом"янському районі буде оголошений, зі слів Журавського, найближчим часом.

Журавський підкреслив, що в результаті забудови цих 14 ділянок інвестор повинен передати вкладникам "Еліти-Центр" близько 50 тис. кв. м. житла.

Раніше Головне управління економіки й інвестицій Київської міської державної адміністрації оголосило інвестиційні конкурси на будівництво 4 житлових будинків, у тому числі для вкладників, що постраждали від афери "Еліта-Центр", передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Київміськбуд" виділить квартири жертвам "Еліта-Центр" у 10 нових будинках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути