понеділок, 14 квітня 2008 07:55

"Барак Обама образив населення американських міст"

"Барак Обама образив населення американських міст"
Кандидат в президенти США Барак Обама вперше дав своїй суперниці Хіларі Клінтон реальний шанс підняти свій рейтинг. Як пише газета TheTimes, це сталося після того, як Обама назвав деяких жителів маленьких американських міст прихильниками зброї і релігії.

"Ви їдете в ці маленькі містечка в Пенсільванії, і, як в багатьох інших маленьких містах на Середньому Заході, там вже 25 років немає робочих місць, і ніщо їх не замінило, - розповів Обама в своїй промові, намагаючись знов торкнутися питань расової дискримінації. - Тому недивно, що люди стають жорстокими, вдаються до зброї, або релігії, або антипатії по відношенню до людей, які не такі, як вони, або удаються до антімігрантських настроїв або до антиторгових настроїв, щоб пояснити своє розчарування".

Фахівці тут же вхопилися за такий промах Обами, назвавши його новим кошмаром для сенатора. Клінтон назвала подібні вислови принизливими і елітарними. Вона заявила, що Америці потрібний президент, який піклується про своїх громадян, а не ображає їх, повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Барак Обама образив населення американських міст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути