Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 12:42

"Вампіри" спалили "Сутінки" Стейфані Майєр

"Вампіри" спалили "Сутінки" Стейфані Майєр

У Портленді, штат Орегон, пройшла акція протесту, направлена проти серії романів американської письменниці Стефані Майєр, повідомляє CBS. Учасники демонстрації принесли з собою плакати з написом "Вампіри проти 'Сутінок'", а також коробки з книгами Майєр, які були порвані й спалені під час акції.

Один з учасників "вампірської" демонстрації, що представився Бароном фон Гуло, заявив, що він і його однодумці вважають романи Майєр нереалістичними і погано написаними.

"Ми виступаємо проти жахливо написаних книг Стефані Майєр. Взагалі-то, ми, вампіри, - північні кровососні монстри, які не повинні виглядати як хтось, хто тільки відкриває для себе групу TheCure", - заявив противник "Сутінків".

Як прихильники вампірської саги "Сутінки" відреагували на виступи противників творів Майєр, не уточнюється. Акція була приурочена до Хеллоуїну, що відзначають 31 жовтня.

Перша книга "сутінкової" серії вийшла в 2005 році. Роман Стефані Майєр "Сутінки" сподобався багатьом читачам і став бестселером. Серія швидко завоювала популярність по всьому світу - книги американської письменниці перекладені 37 мовами, а події романів покладені в основу сценарію до вампірської кіносаги "Сутінки", що також полюбився глядачам.

Образ вампіра в романах Стефані Майєр відрізняється від традиційного уявлення про цих істот. Так, придуманим письменницею вампірам не страшні часник і свята вода, крім того, вони можуть безперешкодно знаходитися на сонячному світлі.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Вампіри" спалили "Сутінки" Стейфані Майєр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути