пʼятниця, 16 квітня 2010 08:51

Forbes опублікував найбагатших вигаданих персонажів

Forbes опублікував найбагатших вигаданих персонажів

Журнал Forbes опублікував традиційний щорічний рейтинг п"ятнадцяти найбагатших вигаданих персонажів. Перше місце в ньому зайняв безсмертний вампір Карлайл Каллен, персонаж серії романів "Сутінки", написаних Стефані Майєр.

Фінансовий успіх 370-річного вампіра, статок якого журнал оцінив в 34,1 мільярда доларів, Forbes приписує довгостроковим інвестиціям на фондовому ринку. Частково успіху Каллена посприяла удочерена ним Еліс, яка використовує здатність бачити майбутнє на благо сімейних інвестицій. Наприклад, вона порадила своєму батьку інвестувати в акції Wal-Mart, яка тепер є найбільшою фірмою США.

Друге місце в рейтингу 2010 року, як і рік тому, займає герой діснеївських мультфільмів Скрудж Макдак, чий статок журнал оцінив в 33,5 мільярда доларів. Його статок збільшився завдяки зростанню цін на золото. Річі Річ, найбагатший хлопчик Землі, займає в рейтингу третій рядок зі статком в 11,5 мільярда доларів. За даними Forbes, юний фінансовий геній заробив на інвестиціях у виробництво роботизованих домогосподарок.

Варто відзначити, що американський дядько Сем, лідер торішнього рейтингу, чий статок Forbes називав "нескінченним", вилетів за межі списку 15 вигаданих багатіїв. Сьогодні, відзначає Forbes, ніхто не може оцінити статок Сема, оскільки ніхто точно не знає, скільки саме коштують друковані ним долари.

Всього в рейтинг найбагатших вигаданих персонажів Forbes в 2010 році потрапили 6 новачків. Повний список багатіїв можна подивитися тут.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Forbes опублікував найбагатших вигаданих персонажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути