четвер, 01 квітня 2010 08:46

Творець "Шостого чуття" фанатіє від "Сутінків"

Творець "Шостого чуття" фанатіє від "Сутінків"

М. Найт Шьямалан, творець таких відомих картин, як "Шосте чуття" і "Знаки", зізнався в любові до фільмів на основі вампірської саги "Сутінки". Як повідомляє ресурс LatinoReview, таку заяву режисер зробив під час спілкування з журналістами на церемонії Kid"s Choice Awards.

"Я люблю всю серію, але особливо фільм Кетрін Хардвік. Це одна з кращих картин року. Насправді, я вважаю цей фільм ідеальним. Після перегляду я подзвонив Кетрін і сказав, що це було прекрасно. Отже я справжній фанат саги", - сказав режисер.

Раніше повідомлялося, що студія Summit Entertainment готова доручити постановку останньої частини серіалу якому-небудь відомому режисерові. Джерела в компанії стверджували, що серед претендентів, окрім інших, Софія Коппола, Гас Ван Сент і Біл Кондон.

Третя частина фільму під назвою "Сутінки. Сага. Затемнення" вийде в прокат в червні 2010 року. Четверта і поки остання, найімовірніше, буде розділена на дві серії.

Нагадаємо, що останній фільм Шьямалана "The Happening" ("Явище") вийшов в червні 2008 року. Картина з бюджетом близько 60 мільйонів доларів зібрала в світовому прокаті скромні 64,5 мільйона.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Творець "Шостого чуття" фанатіє від "Сутінків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути