середа, 09 грудня 2009 17:51

Роберт Паттінсон не вірить в свої акторські здібності

  Зірка не хоче зніматися для 'галочки'
Зірка не хоче зніматися для 'галочки'

Актор Роберт Паттінсон переживає з приводу свого майбутнього життя після роботи в сазі "Сутінки". Актора закидають пропозиціями, а він не упевнений, що має достатньо досвіду, щоб гідно зіграти у великобюджетному фільмі.

Друга серія "сутінкової" кіноепопеї поставила в США рекорд за розміром бокс-офіса в перший день прокату. До ролі Едварда Калена - вічно сімнадцятирічного вампіра з підведеними очима і нафарбованими губами, Роберт Паттінсон був новою зіркою, а зараз актора закидають різними сценаріями і проханнями знятися в тому або іншому фільмі.

Паттінсон не чекав такого зльоту, акторові складно відмовляти студіям і режисерам просто тому, що раніше йому не доводилося говорити "ні" у відповідь на пропозиції про роботу.

Він також зізнався, що боїться зіграти у великобюджетному фільмі в майбутньому, оскільки після "Сутінків", які змінили його життя, у нього була тільки одна робота - фільм "Пам"ятай мене".

"Це так відрізняється від того, що було раніше. Зараз можна отримати майже будь-яку роль, про яку раніше ви і не мріяли. Але це також дуже страшно. І не потрібно заради всього тепер ходити на проби. Але я не хочу зніматися тільки "для галочки". Доводиться пред"являти більше вимог до себе, - говорить Паттінсон. - До "Сутінків" я грав в кожному фільмі, який мені пропонували. Не хочеться, щоб на тебе йшли тільки з економічних міркувань, треба ж зіграти добре. Найчастіше просто говорять: "Ми візьмемо тебе, тому що ти - зірка".

До речі, Крістен Стюарт, партнерка Роберта Паттінсона по вампірській сазі говорить, що після успіху фільму її життя перетворилося на абсурд.

"Моє життя, як божевільна мильна опера, що стала реальністю, але ви все одно до кінця ще не упевнені. Я не можу піти навіть зі свого номера в готелі. Це єдиний спосіб уникнути стеження, - сказала Крістен журналу Grazia. - Іноді мені вдається втекти, і тоді я можу потусоватися з іншими акторами. Хочеться бути звичайною людиною, яка знає, що якщо вона йде веселитися, то це не перетвориться на якусь велику історію", повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон не вірить в свої акторські здібності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути