пʼятниця, 17 травня 2024 09:10

П'ять важливих справ, які треба зробити саме сьогодні - астропрогноз на п'ятницю

П'ять важливих справ, які треба зробити саме сьогодні - астропрогноз на п'ятницю
Оновіть гардероб. Куплені цього дня речі стануть улюбленими й личитимуть вам. Фото: pixabay.com

17 травня сміливо заявляйте світу про себе. Вас помічатимуть, вашими талантами будуть захоплюватися. Вдаватиметься більше, ніж ви думали.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Креативний підхід до справ допоможе вам діяти успішно, - говорить астрологиня. - По-перше, подбайте про рекламу своєї діяльності. Шукайте бізнес-партнерів і спонсорів. Сміливо впроваджуйте новітні технології. По-друге, це гарний день для проведення операцій з нерухомістю. Можна розпочинати будівництво і ремонт. По-третє, приділіть більше уваги своєму іміджу. Оновіть гардероб. Куплені цього дня речі стануть улюбленими й личитимуть вам. По-четверте, це чудовий період для експериментів із зовнішністю. Завітайте до перукаря. По-п'яте, саме цього дня варто складати плани на майбутнє. Інтуїція підкаже, куди рухатися далі. Уповільнюється обмін речовин. Тому не слід перевантажувати шлунок. Не експериментуйте з ліками".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це чудовий час для художників, винахідників і поетів. Помітно підвищиться творчий потенціал у людей. Не відмовляйте собі у задоволенні створити щось незвичайне. Це може бути новий проєкт, вдалий рецепт чи оригінальне інтер'єрне рішення.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Самотні мають шанс знайти свою пару. Не пропустіть нагоди розширити коло знайомих. Подбайте про повноцінний сон і раціональне харчування. Хай цей день стане днем здоров'я.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Експериментуйте, фантазуйте і змінюйте усе навколо на краще. Відходьте від стандартних схем навіть на роботі чи в побуті. Будьте щедрими на добре слово. За добро вам віддячать сторицею.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не чекайте на те, що вас помітять і оцінять. Самі пропонуйте, рекламуйте, шукайте. Ваші ініціативи будуть результативними. Час призначати зустрічі й наради. Вони пройдуть дуже ефективно.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ваша продуктивність та успішність вражатимуть усіх навколо. Вдаватиметься те, що ви вже не сподівалися зрушити з місця. Почуватиметеся щасливчиком. Більше читайте. Віддайте перевагу книзі, а не смартфону.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не шукайте свою долю в інтернеті. Частіше виходьте за межі дому чи офісу. Знайомтеся, обмінюйтеся контактами. Несподівана зустріч стане початком особливих стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевершите власні очікування - три знаки увесь тиждень купатимуться в шоколаді

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не намагайтеся запланувати якомога більше справ. Навряд чи встигнете і половину з них. Доведеться присвятити себе дітям та онукам. Вони потребуватимуть лагідного слова та вашої підтримки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

До вас звертатимуться як до вчителя та наставника. Не відмовляйте у допомозі. Передавайте свої знання та досвід молодому поколінню. Вдалий час, аби обирати нове авто. Воно служитиме довго і надійно.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Колеги познайомлять вас із цікавою людиною. Придивіться до нового приятеля. Це спілкування розрадить і залишить приємні враження. Розради потребуватимуть друзі. Якщо сьогодні відвернетеся від їхніх проблем, завтра залишитеся сам на сам зі своїми. Відкладіть власні справи, аби вислухати їх.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Намагайтеся більше відпочивати. Відмовтеся від важкої фізичної роботи. Не вихваляйтеся успіхами. Потихеньку робіть те, що намітили. Оминайте сайти знайомств. Частіше обіймайте дітей. Вони заряджатимуть позитивом. Загартування піде на користь.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Зараз варто попрацювати за двох. Винагорода не забариться. Відпустку заплануйте на кінець весни. Тоді вдасться відпочити більш продуктивно. Телевізор замініть на цікаву книжку. Підніме настрій чашка гарячого шоколаду і десерт з полуниць.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не варто підбирати окуляри, навіть якщо лікар вам їх виписав. Дозвольте очам відпочити і перевірте зір ще раз наступного тижня. Добре працюватиме інтуїція, бачитимете віщі сни. Цього дня загостряться фобії. Не варто лякати чимось дітей, бо скоро через це доведеться звернутися до психолога.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «П'ять важливих справ, які треба зробити саме сьогодні - астропрогноз на п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути