понеділок, 05 березня 2007 13:55

Принци Вільям і Гарі записали жартівливе повідомлення на автовідповідач Єлизавети ІІ

"Гей, як ся маєш?! Це Ліз. Мене зараз немає на троні" - таке повідомлення вирішили записати принци 24-річний Вільям і 22-річний Гарі на автовідповідач своєї бабусі Королеви Великої Британії Єлизавети ІІ.

Продовжується повідомлення так: "Для прямого зв"язку з Філіпом (чоловік Королеви) натисніть "один", для зв"язку з Чарльзом (старший син Єлизавети) - "два", а для зв"язку з коргі (улюблені собаки королеви) натисніть "три".

За даними британського видання Daily Star, спочатку Єлизавета не зраділа вчинку внуків, проте потім оцінила їхній гумор, уявивши, який вираз обличчя був у високопоставлених чиновників і придворних, коли вони чули це повідомлення.

Вчинок принців не викликав ентузіазму і в особистого секретаря Королеви Робіна Джанвріна, який "ледь не впав зі стільця, коли вперше почув це повідомлення у відповідь на один зі своїх дзвінків".

Перший мобільний телефон Єлизаветі ІІ в 2001 році подарував її середній син принц Ендрю. Саме внуки Вільям і Гарі навчили бабусю посилати з "мобільника" текстові повідомлення, повідомляють РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Принци Вільям і Гарі записали жартівливе повідомлення на автовідповідач Єлизавети ІІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути