Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2024 09:10

Потраплять у казку: які чотири знаки заживуть по-королівськи

Потраплять у казку: які чотири знаки заживуть по-королівськи
Важко буде вислухати співрозмовника. Кожен говоритиме щось своє. Фото: pixabay.com

19 вересня відкладіть покупку машини або побутової техніки. Вона не служитиме довго. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня людям бракуватиме терпіння, - говорить астрологиня. - Важко буде вислухати співрозмовника. Кожен говоритиме щось своє. Через це конструктивного спілкування не вийде. Відкладіть підписання важливих паперів. Не час подавати позов і звертатися до офіційних установ з проблемними питаннями. Вашу справу не буде належним чином розглянуто. Тіло потребуватиме руху. Ходіть пішки, знайдіть час для ранкової зарядки, довше побудьте на природі. Протипоказані операції на обличчі. В тому числі й косметичні. Використовуйте перевірену косметику. По-королівськи заживуть Леви, Діви, Скорпіони і Стрільці. Потрапите у казку. Все вдаватиметься, як ви того захочете".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Цього дня треба багато рухатися. Не засиджуйтеся вдома. Таланитиме мандрівникам і творчим людям.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Бракуватиме сил та енергії. Найбільш відповідальні зустрічі й поїздки краще перенести на п'ятницю. Кохані спробують знов розпалити у вашому серці пристрасть. Підіть їм назустріч. Забудьте колишні образи.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Стримуйте азарт покупця у собі. Ви можете за лічені години витратити тижневий заробіток. Оновлення гардеробу відкладіть до вихідних. Це час занурення у себе. Прислухайтеся до внутрішнього голосу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Справи зміняться на краще. Відступлять непорозуміння, які заважали досягти успіху. Вдалий день для спортивних тренувань.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Слідуйте за своїми бажаннями. Не йдіть всупереч своїй волі. Говоритимете з коханими різними мовами. Не час планувати весілля. Навіть цивільні шлюби швидко розпадуться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не варто йти на рекорди і навантажувати свій графік великою кількістю справ. Організм швидко втомлюватиметься. Протягом дня може непокоїти головний біль. Проведіть вечір у тихому місці. Це допоможе відновитися і перезавантажити голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коридор затемнень: скільки триватиме і на кого вплине найбільше

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Дратуватиметеся, бо конкуренти будуть на крок попереду. Програна битва не є програною війною. Через тиждень зможете дати гідну відсіч і відстояти свої інтереси. Затримок з виплатами не буде. Порадуйте дітей іграшками, а коханих - квітами.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Друзі втягуватимуть у неприємності, але ви вправно виходитимете з них. Життя випробовуватиме на щедрість. Від того, наскільки ви готові поділитися з кимось зараз, залежатиме, як багато заробите.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Важко буде щось передбачити і змінити. Багато-хто перейматиметься, що пішов наперекір собі. Це штовхатиме до рішучих дій.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Один із найскладніших днів тижня. Багато чого хотітиметься, але мало вдаватиметься. Якщо проживете ці дні достойно - вважайте, що склали іспит. Надалі зірки підтримають вас у всіх починаннях.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Добре заробити зуміє той, хто займається торгівлею. На виручені кошти порадуйте себе обновками. Увечері пограйте в ігри з дітьми. Це допоможе їм відволіктися від ґаджетів, а вам - відпочити і згадати дитинство.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вчіться іти на компроміс, якщо не хочете залишитися без коханих, друзів і роботи. Уникайте гральних клубів та алкоголю. Розширювати бізнес не час. Краще рухатися помалу, але надійно.

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати. Астрологиня назвала знаки, яким світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Потраплять у казку: які чотири знаки заживуть по-королівськи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути