Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 13:16

Померла телеведуча програми "Время" Тетяна Комарова

Померла телеведуча програми "Время" Тетяна Комарова

Журналіст і телеведуча Тетяна Комарова, котра багато років пропрацювала в інформаційній програмі "Время", померла у вівторок на 58-му році життя, повідомляє Перший канал.

"Все її життя було пов'язане з роботою на телебаченні. Якось в інтерв'ю вона зізналася, що не уявляє, як можна піти з журналістики і поміняти професію. В "Останкіно" вона прийшла відразу після закінчення факультету журналістики МДУ і працювала кореспондентом, коментатором і оглядачем, а пізніше і ведучою інформаційної програми "Время", - зазначається у повідомленні каналу.

Після того, як вона пішла з програми "Время" в 1996 році, вона була автором декількох публіцистичних програм на ОРТ, а потім перейшла на "ТБ-Центр" на посаду головного продюсера служби соціально-економічних програм. Вона не залишала журналістську роботу і продовжувала вести декілька ток-шоу, пише Состав.ру.

Тетяна Комарова народилася 19 січня 1952 року в Москві. У 1974 році закінчила факультет журналістики МДУ імені Ломоносова. Працювала редактором листів Центрального телебачення Держтелерадіо СРСР. З 1975 року працювала кореспондентом, коментатором, оглядачем, ведучою інформаційної програми "Время" ЦТ СРСР, з 1992 року - РДТРК "Останкіно", з 1995 - ОРТ. У 1996 році була автором і ведучою інформаційно-публіцистичної програми "Ждите ответа" (ОРТ). Працювала оглядачем телекомпанії "Москва". З 1997 року - головний продюсер Служби соціально-економічних програм телеканалу "ТБ-Центр", була художнім керівником щоденних програм "Ждите ответа", "Ждите ответа" (ТВЦ), у 1997-1999 роках вела щотижневе жіноче ток-шоу "12 решительных женщин", в 1998 році - ток-шоу "Охотный ряд".

Зараз ви читаєте новину «Померла телеведуча програми "Время" Тетяна Комарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути