середа, 31 жовтня 2007 19:21

Під резиденцією Саакашвілі виявили підземний хід

Лідер опозиційної партії грузинських лейбористів Шалва Нателашвілі заявив, що під новою резиденцією Михайла Саакашвілі в Авлабарі (район Тбілісі) будується підземний хід.

За словами опозиціонера, по цьому тунелю Саакашвілі "збирається втекти від народного гніву". Нателашвілі також додав, що будівництво підземного ходу обійдеться платникам податків в 12 мільйонів доларів.

В цілому ж на нову резиденцію, як заявив лідер лейбористів, вже витрачено 300 мільйонів ларі (185 мільйонів доларів). Ще стільки ж, за його словами, планується витратити на обробні роботи.

Лідер лейбористської партії відомий своєю критикою в адресу Саакашвілі. Раніше він звертався до Європейського суду з прав людини з вимогою визнати главу республіки нелегітимним, а самого президента звинувачував у відродженні "більшовизму і інквізиції".

Однією з останніх його ініціатив стало звернення до Державного департаменту США: Нателашвілі вимагав включити партію Саакашвілі - "Єдиний національний рух" - в список міжнародних терористичних організацій - разом з "Талібаном" і "Аль-Каїдою", повідомляє "Лента.ру".

Зараз ви читаєте новину «Під резиденцією Саакашвілі виявили підземний хід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути