субота, 10 травня 2008 18:53

Періс Хілтон живе в автомобілі (ФОТО)

Ні для кого не секрет, що Періс Хілтон завжди любила бути в центрі уваги. Але її пристрасть явно зайшла дуже далеко. Машина багатої спадкоємиці та її бойфренда, рок-музиканта Бенджі Меддена тепер виступає як будинок на колесах. Про це свідчить заднє сидіння Кадилаку, завалене особистими речами пари.

Там можна побачити засіб для догляду за проблемною шкірою, самовчитель "50 речей, що варто знати", зубну щітку, і, на щастя для Періс, любительки показуватися на людях без нижньої білизни, набір панталонів від Хейнс (Hanes) в стилі "бабусі".

Багата блондинка супроводжувала свого бойфренда Бенджі під час його виступу як ді-джея в шикарному нічному клубі "PushUltraLounge" в Санкт-Петербурзі, Флорида.

Пара відчула на собі всю красу "пересувного життя", властивого вершкам суспільства. Оскільки їм потрібно було швидко пересуватися з одного пункту в іншій, то навіть особистою гігієною довелося займатися прямо в машині.

Засіб для догляду за проблемною шкірою також свідчить про побічні ефекти насиченого життя Періс. Світська левиця нещодавно була помічений в клініці краси в аеропорту Хітроу, де робила очищення обличчя, для того, щоб позбавитися від прикрого вугрового висипу.

Джерело розповіло газеті Mirror: "Періс зайшла в косметичний кабінет, щоб зробити очищення".

"Вона говорить, що часті перельоти погано позначаються на її шкірі - саме тому у неї з"явилася вугровий висип" Можливо, причиною також є жирна їжа, якою дівчина перекушує в дорозі, повідомляє Spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон живе в автомобілі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути