четвер, 24 січня 2008 08:47

Періс Хілтон обцілувала Джареда Лєто (ФОТО)

 
Періс Хілтон зараз знаходиться на кінофестивалі Sundance в американському місті Парк-Сіті у штаті Юта, де вона рекламує свій новий фільм "Красуня і потвора".
 

Там в одному із закладів її застукали коли вона

цілувалася з актором Джаредом Лєто і, як повідомляє  PageSix.com

вони, виявляється зустрічаються відтоді, як Періс виповнилося 16 років.

Близьке до пари джерело повідомило: "Періс і Джаред серйозно не зустрічаються, але це не вперше, коли вони пестять одне одного, просто раніше поряд не було камер". "Він їй подобається, вона вважає його дуже сексуальним і веселим", - додало джерело.

Тим часом, недавно Періс заявила, що їй зараз не потрібний бойфренд, тому що вона дуже багато подорожує і у неї немає часу на стосунки.

Life&Style повідомляє в своєму останньому випуску, що за останні кілька днів це вже другий раз, коли Періс заграє з колишнім хлопцем Ліндсі Лохан. "19 січня в клубі Тао вона станцювала для Джареда стриптиз, - розповідає очевидець. – Спочатку йому була незручно, але потім сподобалося. Коли вона схилилася, щоб поцілувати його, він був на все готовий".

Хоча Періс провела уїкенд із зіркою "Бійцівського клубу", вона дотримується правила: "ніякого бойфренда". До цього вона веселилася зі  своїм колишнім другом  Саймоном Рексом.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон обцілувала Джареда Лєто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути