Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2024 09:10

Стережіться власних бажань - астрологиня здивувала прогнозом на понеділок

Стережіться власних бажань - астрологиня здивувала прогнозом на понеділок
Ранок розпочніть із цікавої книги. Не дозволяйте мозку нудьгувати. Фото: pixabay.com

13 травня опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Використайте цей день, аби таланило увесь тиждень.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Новини викличуть занепокоєння, - говорить астрологиня. - Багатьом буде не по собі від почутого. Важко буде сконцентруватися на роботі. Все падатиме з рук. Ні на мить не сумнівайтеся у перемозі України та підтримуйте наших військових. Не сваріться між собою. З розумінням ставтеся до іншої точки зору. Поважайте чужі думки та досвід. Ранок розпочніть із цікавої книги. Не дозволяйте мозку нудьгувати. Стережіться власних бажань. Вони почнуть здійснюватися".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Працюйте на перспективу. Попереду - кращі часи. Вас визнаватимуть і цінуватимуть. Одружені через зраду ризикують втратити сім'ю. Не проходьте повз людину, якій зараз погано. Допоможіть грошима, одягом, їжею.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Візьміться за власні справи й успіх усміхнеться вам. Погано буде тим, хто сидить на одному місці та не любить змін. Це вдалий час для самоосвіти й накопичення досвіду. Якщо вчитися вдома важко, запишіться на курси.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Багато чого хотітиметься, але мало що вдаватиметься. Якщо проживете ці дні достойно, вважайте, що здали іспит. Надалі зірки підтримають вас у всіх починаннях.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто повертатися на колишнє місце працевлаштування і намагатися комусь сподобатися. Залишайтеся собою і матимете успіх у представників протилежної статі. Відмовтеся від подорожі. Відрядження пройде невдало. Можете спізнитися на потяг.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Використовуйте кожну можливість. Спробуйте покращити зовнішність, житлові умови, стосунки з коханими. Нові романтичні стосунки надихатимуть. Заявляйте про себе. До вас прислухатимуться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Наміри щось покращити миттєво обернуться на неприємності. Не наполягайте, щоб кохані змінювалися заради вас. Їм набридне підлаштовуватися. Почнуть усамітнюватися зі смартфоном у руках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевершите власні очікування - три знаки увесь тиждень купатимуться в шоколаді

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Усе вдаватиметься, якщо не поспішатимете. Утримайтеся від придбання авто. Не обіцяйте комусь матеріальної підтримки. Буде цінна кожна гривня. Порозумітися з близькими допоможуть кохані. Краще відмовитися від жирної їжі на кілька тижнів. Похід у спортзал варто відкласти. Стежте за роботою серця.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Тиждень принесе натхнення та любов. Допомагайте собі й оточенню впоратися із труднощами. Вчасно виплачуйте кредити. Прислухайтеся до порад батьків. Купувати саджанці варто у вівторок. Дерева за кілька років даватимуть щедрі плоди.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Годі заздрити іншим. Не забувайте, що успіх дається кров'ю і потом. Поки ви заздрите комусь, хтось заздрить вам. Не переносьте меблі та холодильники. Зірвете спину.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто продавати чи купувати нерухомість, обирати гараж чи домовлятися про місце на автостоянці. Згодом важко буде чогось добитися від тих, хто обіцяв золоті гори. Покращити зір допоможе гімнастика для очей.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Справи підуть краще ближче до вихідних. Не спішіть усе виконати у першій половині тижня. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Обмеження - зайві. Заробітки стабільні, але витрати зростають. Доведеться купувати смартфони та техніку для кухні.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Маєте шанс знайти наставника, який допоможе професійному зростанню. Записуйтеся на курси англійської чи програмування. Це поганий час для ремонту. Уникайте службових романів.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Стережіться власних бажань - астрологиня здивувала прогнозом на понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути