середа, 13 червня 2018 00:36

На врятування Марини Гришай потрібно 50 тис. доларів

На врятування Марини Гришай потрібно 50 тис. доларів
У режисерки Марини Гришай виявили рак молочної залози

У режисерки 33-річної Марини Гришай з Києва виявили рак молочної залози. За кваліфікованим лікуванням вона поїхала до Ізраїлю. Щоб перемогти хворобу необхідно зібрати $50 тис.

"Рак передавався у сім'ї Марини по жіночій лінії. Був у мами і бабусі у пізньому віці. Після того, як мама одужала рік тому, Марина вирішила перевіритись. Все було добре. Однак у березні виявила гульку у грудях. Спочатку лікарі сказали, що це кіста, нічого страшного. Згодом вона перевірилась в іншій клініці. Це виявився рак другої стадії, який вже серйозно розвивався", - розповіла співачка і мандрівниця Ярина Квітка, подруга Марини.

Кілька років тому Марина Гришай з чоловіком Максимом створила відеопродакшн "WhiteMovie production". Їм єдиним в Україні дозволили знімати концерт Armin Van Buuren - топового діджея світу. Подружжя знімало концерти Джамали, Монатіка, кліпи, іміджеві відео та рекламу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одинокий батько просить допомоги на лікування астми

Марина також займається художнім кіно. Її короткометражка "Пазл" цьогоріч потрапила в програму Short Film Corner Канського фестивалю. Українське кіно Марина Гришай популяризує на світовому рівні. Роботи режисерки подорожують міжнародними кінофестивалями і займають призові місця.

"Марина була проти публічного збору коштів, однак з друзями переконали її, що це необхідно, - додала Ярина. – Для цього організували акцію "Кава милосердя". У нас є люди, з якими за гроші можна буде зустрітись і поговорити. Це музиканти, телеведучі, письменники, психологи. Всього є 35 лотів, за які всі охочі зможуть поборотись на аукціоні".

Серед перших пропозицій – музикант Женя Галич, письменниця Ірена Карпа, співак Павло Табаков і лідер гурту KOZAK SYSTEM Іван Леньо.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку – 5168 7456 0073 2413 (Гришай Марина).

Зараз ви читаєте новину «На врятування Марини Гришай потрібно 50 тис. доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути