пʼятниця, 08 червня 2018 11:56

Олексію Глушенку на нейростимулятор блукаючого нерва потрібно 550 тисяч гривень

 

Олексій Глушенок, 2,5 року, з Києва, другий місяць перебуває в Охматдиті. Хлопчик має симптоматичну епілепсію, спастичний тетрапарез. Потребує термінової операції з вживлення нейростимулятора блукаючого нерва. Його вартість становить 550 тис.грн.

"Льоша народився на 29-му тижні вагітності. Важив всього 1 кілограм. Ліва нирка була відсутня. Хоч на ультразвуковому обстеженні завжди вказували, що є обидві. Решта зі здоров'ям було все гаразд. Впродовж 4-х місяців ми в лікарні набирали потрібну вагу. Після виписки все було добре. А в півроку почалися приступи судом.

В лікарні нічого не допомагало, бо не могли підібрати потрібні препарати. Льоша перестав смоктати і навіть посміхатися. Лікарі казали про складну ситуацію, мовляв, народіть собі іншу дитину. Але ми не здаємся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мар'яна Брода після операції впала в кому – терміново потрібна допомога

Опісля перебували в інституті акушерства і гінекології. Там поставили важку форму епілепсії. Приписали один препарат і дитині стало краще, почав сам смоктати. Нас виписали додому. але згодом знову почалися судоми. Рідні і друзі порадили поїхати за кордон. Ми взяли кредит, грошима допомогли родичі і друзі. В Іспанії поставили симптоматичну епілепсію. Приписали препарати, яких в нас немає. Залишатися там на лікування ми не могли через відсутність грошей. Дієти, яку вони прописали, дотримуватися не можемо через відсутність нирки.

Третього травня нас госпіталізували в Охматдит. Медикаменти від судом не працюють, тому лікарі зробили висновок, що треба ставити нейростимулятор блукаючого нерва. Імплантат коштує майже 600 тисяч гривень. Фірма, яка їх випускає, знає нашу ситуацію. Зробили нам знижку на 40 тисяч гривень. Погодилася дати стимулятор в кредит. Першу частину ми зібрали з допомогою небайдужих людей. Операцію призначили на 14 червня. Звертаємося до людей з проханням допомогти зібрати суму на повернення боргу за імплантат. Будемо вдячні кожному, хто відгукнеться на наше прохання", - розповіла Gazeta.ua мати Катерина Глушенок.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4978 5514 1943 (Глушенок Катерина Сергіївна), її контакти: 0(97) 911 31 07.

Зараз ви читаєте новину «Олексію Глушенку на нейростимулятор блукаючого нерва потрібно 550 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути