середа, 27 лютого 2008 11:11

На Волині засудили вбивцю 20-річної вчительки

Трагедія сталася торік влітку, коли дівчина поверталася з сільської дискотеки поблизу хутора Хлібово, де мешкали її батьки. Тоді за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого місцевого мешканця.

Людмила приїхала на гостину до батьків. Увечері пішла до клубу на танці, а вже зранку мала повертатися до селища Доманового, де вчителювала. До садиби рідних, на хутір Хлібово, не дійшла якихось півкілометра: на польовій дорозі дівчину перестрів незнайомий. Хотів забрати мобільний, затягнув у чагарник, а при спробі зґвалтувати, кажуть у міліції, задушив.

Тоді всі підозри впали на безробітного Володимира - чоловік єдиний в окрузі, хто вже відбував покарання за схожий вид злочину.

Олександр Романчук, керівник ВЗГ УМВСУ у Волинській області: "Даний громадянин в 2000 році був осуджений за замах на зґвалтування близької родички, який при цьому ж і пограбував, забравши у неї гроші. Ратнівським районним судом тоді він був засуджений на 8 років позбавлення волі, але, відбувши 5 років 8 місяців, він був звільнений умовно-достроково. І повернувся на батьківщину - на Ратнівщину. В селі Броди він проживав з дружиною, донькою і тещею, але зловживав алкогольними напоями".

Тіло вчительки знайшли за кілька днів у канаві. Витоптана трава й шматки одягу померлої - свідчення того, що піти з життя їй "допомогли".

Згодом в ізоляторі тимчасового утримання кривдник зізнавався, за яких обставин сталася трагедія, і навідріз заперечив свою причетність до зґвалтування.

Вирок суду - 15 років позбавлення волі, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Волині засудили вбивцю 20-річної вчительки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути