вівторок, 15 липня 2008 10:59

Мисливці за привидами піймали солдата XVII століття (ФОТО)

 
У Великій Британії група ентузіастів, які досліджують паранормальні явища, сфотографувала привида. Судячи з його "зовнішності", примара, ймовірно, є духом солдата Англійської революції XVII століття.

Нортхемптонська група "застукала" фігуру якраз на місці битви при Несбі 1645 року. Оператори розповіли, що почули шум, схожий на гарматний постріл, після чого притихли та зосередили погляд в темноту, але нічого не побачили.

"Картинка була зроблена через годину після того, як ми почули шум, - розповідає керівник групи Ема Уайтмен. - Весь цей час ми нічого не бачили". Проте на знімках чітко видно фігуру крокуючого "кавалера", який несе в руках якийсь предмет.

"Ми стверджуємо, що це солдат, але деякі люди взагалі бачать його на коні, а деякі стверджують, що бачать фігуру солдата, який прогулюється". Скептики стверджують, що привид не що інше, як продукт спалаху камери або її дефект, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Мисливці за привидами піймали солдата XVII століття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути