субота, 04 серпня 2007 17:14

Місце Кінаха зайняла заступниця Черновецького

Новим лідером Партії промисловців і підприємців України обрана Людмила Денисюк, що працює заступником глави Київської міськдержадміністрації з питань підприємництва.

Таке рішення прийняте на з"їзді ПППУ в суботу в Києві.

Кандидатуру Денисюк вніс колишній лідер партії Анатолій Кінах. При цьому він заявив, що ПППУ бере участь у виборах "через включення своїх представників у список Партії регіонів, що до нас наближена за програмними основами".

З"їзд також прийняв заяву щодо своєї участі у виборах. "Уже сьогодні можна з великим ступенем імовірності прогнозувати, що у випадку, якщо результат волевиявлення народу не задовольнить президента і його політичних прихильників, будуть призначатися нові дострокові вибори, поки політичні опоненти не будуть відсторонені від влади в парламенті й уряді", - йдеться в заяві.

"ПППУ має всі підстави робити саме такі висновки тому, що останній президентський указ ґрунтується на тих же сумнівних правових основах, що і попередні", - відзначається в заяві.

Партія сприймає вибори як акт народного волевиявлення абсолютно нормально і готова брати в них активну участь, але тільки за умови, що вони будуть проходити відповідно до Конституції і законів.

Раніше ПППУ вирішила делегувати частину своїх членів у виборчий список Партії регіонів. Кінах займає в цьому списку 51-у позицію, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Місце Кінаха зайняла заступниця Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути