понеділок, 11 лютого 2008 09:19

Минулого тижня 621 батька покарано за невиконання своїх обов"язків

Упродовж минулого тижня підрозділами кримінальної міліції у справах дітей розкрито 303 злочини, порушено 25 кримінальних справ за втягнення дітей у злочинну діяльність, зафіксовано 2 факти схиляння дорослими дітей до вживання наркотичних засобів, до адміністративної відповідальності за невиконання обов"язків по вихованню своїх дітей притягнуто 621 особу. До органів внутрішніх справ доставлено 414 бездоглядних та безпритульних дітей, з них 73 – за заняття жебрацтвом, встановлено місцезнаходження 92 підлітків, що перебували у розшуку.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Так, у містах Запоріжжя, Славута Хмельницької області, Ківерцівському районі на Волині та Васильківському районі на Дніпропетровщині працівниками кримінальної міліції у справах дітей викрито дорослих осіб, які втягнули неповнолітніх громадян у злочинну діяльність. За усіма фактами порушено кримінальні справи за ст. 304 КК України.

А от у Єланівському районі в Миколаївській області оперативниками затримано 18-річного молодика, який схилив до вживання наркотичних засобів 17-річного хлопчака. По даному факту порушена кримінальна справа за ст. 315 ч.2 КК України.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Минулого тижня 621 батька покарано за невиконання своїх обов"язків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути