четвер, 24 липня 2008 19:36

Миколу Герела вбила блискавка

42-річний Микола Герел із села Байрак Липоводолинського району Сумщини 16 липня пас  громадську худобу за селом. Допомагала йому донька-десятикласниця Яна.

Чоловік міг не відпасати чергу, бо свою корову родина напередодні продала. Однак Микола Герел вирішив віддячити людям, що пасли його худобу. В обід доньку змінила дружина Галина. Надвечір розпочалася злива. Микола послав жінку додому по сухий одяг. Сам залишився стерегти корів.

— Блимнула блискавка. Бачу — Коля кудись подівся. Здалося, що він приліг, — згадує односелець Анатолій Кизим, який тоді саме повертався додому. — Прискорив крок, дивлюся —  він лежить розпластаний, обличчя фіолетове. Ще подумав: блискавка в мобільний влучила. Але тоді з"ясувалося, що телефона Микола з собою на пасовисько не брав.

Односельці розповідають: останні дні подружжя багато сварилося. Дружина Галина картала чоловіка, що випивав. Після його смерті жінка потрапила з нервовим зривом до лікарні.

— Микола передчував смерть, — каже кума покійного Ніна Цапенко. — Йому того дня сон наснився: покійні батько з матір"ю стоять на порозі, а в хаті наче щось палає.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Герела вбила блискавка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути