понеділок, 10 лютого 2020 17:13

Маленькій уманчанці на термінову операцію з видалення пухлини потрібно 163 тис. грн

Маленькій уманчанці на термінову операцію з видалення пухлини потрібно 163 тис. грн
Маргарита Ніконець потребує термінового лікування. Фото: Інна Скакун

2-річна Маргарита Ніконець з Умані перебуває в обласному онкодиспансері. У дівчинки недиференційована пухлина головного мозку. Операцію з видалення можуть зробити в інституті нейрохірургії в Москві. Її вартість становить 163 тис.грн.

"Маргаритка захворіла в три місяці. З тих пір вона бореться за своє життя. Ми їздимо по лікарнях. У неї недиференційована пухлина головного мозку, шунтована гідроцефалія, судомний синдром. Донечка перенесла безліч хіміотерапій, реанімацій, біль і страждань. Маргаритку лікували в обласному онкодиспансері та в інституті нейрохірургії імені Ромоданова. Їздили на консультацію в аналогічний інститут в Москву. Лікарі казали, що пухлина не операбельна. Але за останнім МРТ та аналізами сказали, що можна видаляти. В Україні таку операцію не роблять, бо немає відповідного обладнання. Треба їхати в Москву. Нас там чекають 18 лютого. За такий короткий термін, треба зібрати 163 тисячі гривень. Для мене ця сума не підйомна. Чоловік помер, коли Маргаритці було вісім місяців. Внаслідок всіх переживань за дитину в нього стався інсульт. Я маю ще 11-річного сина Андрійка. Тому на лікування своєї донечки змушена просити допомоги в небайдужих людей. Буду вдячна за кожну гривню", - розповідає Gazeta.ua мати Інна Скакун.

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 4149 4996 4236 9860 (Скакун Інна Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «Маленькій уманчанці на термінову операцію з видалення пухлини потрібно 163 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути