четвер, 26 червня 2008 15:03

Маккейн таємно зустрівся з лідером республіканців-геїв

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн таємно зустрівся з Патріком Семмоном (PatrickSammon), керівником "Республіканців з народу" (LogCabinRepublicans) - громадської організації, що об"єднує геїв і лесбіянок консервативних переконань. Про це повідомляє інтернет-видання Gaypatriot з посиланням на джерело, близьке до організації.

Патрік Семмон підтвердив факт зустрічі, а також повідомив, що "Республіканці з народу" регулярно зустрічаються з представниками передвиборного штабу Маккейна.

Останні повідомлення про зустріч кандидата-республіканця з представниками політичних організацій гомосексуалістів відносяться до 2000 року, коли Джордж Буш зустрічався з представниками "Республіканців з народу". Під час президентства Буша таких зустрічей не проводилося. Керівникові організації востаннє вдавалося особисто зустрітися з кандидатом від підтримуваної нею партії в 1995 році, коли від республіканців балотувався Боб Доул (він програв Білу Клінтону).

Підтримка Маккейна серед консерваторів, традиційно схильних голосувати на республіканців, порівняно невисока. Не в останню чергу це пов"язано з тим, що багато авторитетних оглядачів і публіцисти неодноразово звинувачували його у відступі від консервативних цінностей, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн таємно зустрівся з лідером республіканців-геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути