понеділок, 17 грудня 2007 12:01

Коханка Саркозі позувала голою (ФОТО)
8

Президент Франції Ніколя Саркозі, який недавно розлучився з своєю дружиною, з"явився на публіці з відомою супермоделлю Карлою Бруні. У минулі вихідні закохана пара відвідала паризький Діснейленд.

Відвідувачі парку розваг із задоволенням фотографували президента і його нову дівчину, яка недавно почала кар"єру співачки.

Канцелярія президента відмовилася коментувати характер його відносин з Бруні, проте це не перешкодило газеті Le Figaro помістити фоторепортаж, присвячений Бруні, під заголовком "Карла Бруні: коханка президента". Ніколя Саркозі став першим президентом сучасної Франції, що розлучився з дружиною під час свого правління.

Що стосується нової пасії Саркозі, то можна сказати, що Карла Бруні, схоже, незабаром стане популярнішою співачкою, ніж професійною фотомоделю. Італійка, що живе в Парижі, зараз готується до свого першого великого турне в Токіо - після виходу її сольного франкомовного альбому Quelqu"un m"a dit, який був проданий тиражем більше мільйона екземплярів в одній лише Франції, про голос Бруні захоплено заговорили всі музичні критики.

Пронозливі папарацці відразу після того, як з"ясувався зв"язок колишньої моделі з президентом Франції, поспішили  глибше копнути в минуле Бруні. А заразом і в її фотоархіви. На світ  виплили старі фотосесії Карли, де красуня була зображена негліже, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Коханка Саркозі позувала голою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути