четвер, 19 вересня 2024 04:25

Кого вітати з іменинами 19 вересня

Кого вітати з іменинами 19 вересня
Хто святкує іменини 19 вересня. Фото: freepik.com

19 вересня святкують свої іменини Гаврило, Давид, Ігор, Костянтин, Макар, Микола, Олексій, Федір, Марія.

Гаврило — має давньоарамейське коріння, означає "Бог моя сила". В дитинстві володіє твердим та стабільним характером. В дорослому віці стає комунікабельним, пише ТСН.

Давид — давньоєврейського походження, перекладається як "улюблений". В дитинстві відрізняється високими моральними якостями. В дорослому віці стає вірним.

Ігор — скандинаське ім'я, тлумачиться як "охороняється Інгом". В дитинстві рухливий та веселий. В дорослому віці стає спокійним та виваженим.

Костянтин — давньоримське ім'я, означає "стабільний". В дитинстві спокійний, добре контролює свої емоції. В дорослому віці стає потайним, з задоволенням допомагає іншим.

Макар — з давньогрецького перекладається як "блаженний". В дитинстві акуратний і відкритий. В дорослому віці стає дещо непередбачуваним в любовних відносинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримаєте премію або підвищення: що зробити з грішми у день зарплати

Микола — давньогрецьке ім'я, тлумачиться як "переможець народів". В дитинстві товариський, з легкістю йде на контакт. В дорослому віці стає стриманим, відстороненим.

Олексій — давньогрецьке коріння, означає "захищаю". В дитинстві уважний, щирий. В дорослому віці стає амбітним і честолюбним.

Федір — походить від давньогрецького імені, перекладається як "подарунок Бога". В дитинстві відповідальний. В дорослому віці стає надійним, справжнім лідером.

Марія — давньоєврейське коріння, тлумачиться як "кохана". В дитинстві порядна і добра. В дорослому віці доброзичлива, ніколи не кине людину в біді.

До кінця тижня в Україні очікується ясна тепла погода. Без дощів і заморозків, повідомила Діденко. "Хіба на високогір'ї Карпат може вночі опускатися до нуля і якогось кволого "мінуса", - сказала.

Зараз ви читаєте новину «Кого вітати з іменинами 19 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути