вівторок, 24 листопада 2009 12:47

Кенгуру хотів втопити собаку і його господаря

Кенгуру хотів втопити собаку і його господаря
У Австралії кенгуру спробував втопити собаку, а потім напав на його господаря. Інцидент стався недалеко від Мельбурну, в невеликому містечку Артурс Крік, розташованому в штаті Вікторія. Як пише The Daily Mail, 49-річний Кріс Рікард гуляв зі своїм собакою на прізвисько Рокі недалеко від будинку, коли випадково потривожив сплячого в траві кенгуру.

Налякана тварина спробувала втекти, але собака вирішивши, що з нею хочуть пограти, кинувся за ним. Кенгуру стрибнув у ставок, сподіваючись, що це допоможе відірватися від переслідування, проте пес також забрався у воду. Вирішивши, що Рокі є загрозою, тварина спробувала втопити ворога. Собака знаходився під водою більше 20 секунд, поки йому на допомогу прийшов господар.

Кріс Рікард також кинувся у воду і спробував відбити Рокі у розгніваного кенгуру. Пізніше він розповів газеті The Herald Sun, що не чекав такої агресії з боку тварини. Як тільки Рікард схопив собаку, кенгуру накинувся на нього і почав бити. За словами чоловіка, він зміг вирватися тільки після того, як ударив тварину ліктем в горло. Це на якийсь час зупинило кенгуру, і Рікард разом зі своїм псом вибрався на берег.

Після цього тварина втекла. В результаті цього інциденту на грудях, животі і руках австралійця залишилися численні подряпини. Крім того, кенгуру вдалося завдати удару Рікарду в обличчя, залишивши глибокий поріз. Про фізичний стан пса Рокі нічого не повідомляється, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кенгуру хотів втопити собаку і його господаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути