понеділок, 31 серпня 2009 17:18

У Януковича по Межигір"ю бігають олені, павичі і кенгуру

У Януковича по Межигір"ю бігають олені, павичі і кенгуру
Лідеру Партії Регіонів Віктору Януковичу в резиденції Межигір"я належить тільки один будинок, інші об"єкти - не його власність. Про це заявило газеті Сегодня джерело в Партії регіонів.

Як розповіли виданню будівельники, Янукович продовжує жити у старій, ще радянській будівлі, в будинку в селі Нові Петрівці, де на 140 га. знаходиться резиденція.

За словами робітників, цей будинок, який давно потребував ремонту, не зруйнували. Зараз у резиденції йдуть будівельні роботи.

"Там уже спорудили п"ятиповерховий будинок - два поверхи з бетону, а зверху триповерховий зруб, - розповідає один з робітників. - Будують 4 басейни, вони з"єднані один з одним каскадом. Посередині одного з них знаходиться острівець, а там одноповерховий зруб - Будинок мисливця. Біля басейну є сауна. Є і корт для тенісу ".

За розповідями мешканців села і будівельників, на території резиденції є парники, власний сад, там бродять дикі тварини: козулі, олені, качки, павичі, зайці і навіть нібито один кенгуру.

Щоправда, як кажуть робітники, всі ці - тварини та новобудови - належать не Януковичу, а якійсь фірмі, яка і найняла робітників на будівництво (ймовірно, мається на увазі Медінвесттрейд, який в 2007 році став власником Межигір"я).

"Янукович живе тільки на дачі, а всі об"єкти ще будуються, і у них, як ми зрозуміли, інший господар", - каже робітник.

Видання зазначає, що поряд з дачею Януковича з 2003 року мешкає сім"я Арсенія Яценюка: у нього двоповерховий цегляний будинок, за ним - великий відкритий басейн.

Як повідомлялося, Янукович заявив, що прем"єр Юлія Тимошенко використовує урядову резиденцію Межигір"я в якості чорного піару проти нього.

Раніше Тимошенко наголосила, що Янукович у Межигір"ї позбувся не маленького будиночка, а державної резиденції.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича по Межигір"ю бігають олені, павичі і кенгуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути