четвер, 27 серпня 2009 21:51

Герман: "Тимошенко вчепилась за Межигір"я, бо хоче коаліції з ПР"

Герман: "Тимошенко вчепилась за Межигір"я, бо хоче коаліції з ПР"

Віктора Януковича не здивуєш ні палацами, ні бараками, ні халупами, ні дачами. Він пережив усе і не боїться життєвих труднощів.

Так депутат від Партії регіонів Ганна Герман прокоментувала намір прем"єра Юлії Тимошенко забрати у лідера ПР державну резиденцію Межигір"я.

"Вся ця історія виїденого яйця не коштує, тому Юлії Володмирівні не вдасться за допомогою цього шантажу схилити Віктора Януковича до коаліції з нею, якщо він не буде переконаний, що союз з БЮТ буде потрібний людям", - заявила вона сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу".

Герман вважає, що Тимошенко дуже зацікавлена в тому, щоб БЮТ і Партія регіонів були в коаліції.

"Нещодавно вона навіть шукала міжнародних посередників, які б вплинули на позитивне рішення Януковича", - заявила депутат.

"Це підхід чисто тимошенківський і мені просто соромно за цю озлобленість Юлії Володимирівни, за те, що вона вдається до таких дрібних і дешевих методів для того, щоб вплинути на найбільшу політичну силу і на найбільш рейтиногового кандидата. Це їй рейтингу не додасть", - сказала Герман.

"Регіоналка" також зазначила, що представники у погонах вже були не раз у Віктора Януковича, вони були і під будинком у Ріната Ахметова".

"Представники у погонах були і в мене, ходили до школи моїх дітей. Ми звикли до того, що влада не керується законом", - підкреслила вона.

Герман додала, що Тимошенко має комплекс на прізвище Януковича, бо згідно з рейтингами вона вдвічі відстає від лідера "Регіонів".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Герман: "Тимошенко вчепилась за Межигір"я, бо хоче коаліції з ПР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути