четвер, 27 серпня 2009 18:47

Тимошенко хоче зіпсувати Януковичу комфортне життя у Мeжгир"ї

Тимошенко хоче зіпсувати Януковичу комфортне життя у Мeжгир"ї
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що лідер Партії регіонів, екс-прем`єр-міністр України Віктор Янукович в Межигір"ї позбувається не маленького будиночка, а державної резиденції.

Про це прем"єр заявила сьогодні на брифінгу в Харкові, коментуючи сьогоднішню заяву Януковича.

"Я хочу зазначити, що 140 гектарів землі і той маленький будиночок, в якому скромно живе Віктор Федорович Янукович, це якраз і є державна урядова резиденція, яку він із собою забрав, коли пішов з посади прем"єр-міністра. І йому її країні доведеться повернути", - сказала Тимошенко.

Разом з тим Тимошенко зазначила, що сьогоднішня прес-конференція Януковича стала ще одним підтвердженням того, що країна стала демократичною.

"Віктор Янукович визнав, що він освоїв Межигір"я і на ньому непогано розмістився", - сказала Тимошенко.

26 серпня Кабінет міністрів ухвалив рішення про повернення в державну власність урядової резиденції "Межигір"я".

За словами прем`єр-міністра Тимошенко, на засіданні уряду було затверджено план спільних дій Міністерства юстиції, МВС та інших органів державного управління з повернення державі міжурядової резиденції "Межигір"я". "Це та резиденція, якою володіли всі уряди ще з часів Щербицького. Те, що Янукович особисто для себе саме цю урядову резиденцію забрав під свою дачу – це не зійде з рук".

Сьогодні на прес-конференції лідер Партії регіонів Янукович заявив, що на законних підставах проживає в приватному будинку на території резиденції "Межигір"я".

За станом на 18:00 27 серпня на офіційному сайті КМУ так і не з"явилося рішення про передачу резиденції "Межигір"я" в державну власність, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче зіпсувати Януковичу комфортне життя у Мeжгир"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути