середа, 26 серпня 2009 16:11

У людей Януковича відбирають "історичну" нерухомість у Києві

У людей Януковича відбирають "історичну" нерухомість у Києві
Уряд повернув два історичних приміщення у центрі Києва у власність держави.

Про ухвалення відповідних рішень заявила прем"єр Юлія Тимошенко у середу на брифінгу у Кабміні.

"Прем"єр Янукович забрав приміщення, які мають історичну цінність – на вулиці Володимирській, 34, і на вулиці Золотоворітській, 9, - приблизно 5 тисяч метрів квадратних, у яких знаходилися "Надра України", державні установи", - сказала вона.

"Викинули їх (установи) на вулицю, примусили їх орендувати за великі гроші приватні приміщення, а ці передали своїм структурам", - додала прем"єр.

"Всі ці приміщення повернені державі, повернені "Надрам України". І сьогодні разом з Генпрокуратурою ми забезпечимо повернення "Надра" і інших державних установ у свої приміщення", - запевнила Тимошенко.

Як відомо, 20 серпня Тимошенко заявила про рейдерське захоплення НАК "Надра України" особами, пов"язаними з Партією регіонів – зокрема, колишнім головою правління компанії Едуардом Ставицьким, близьким до "регіонала" Василя Джарти.

Тоді ж вона заявила, що "в результаті керівництва Януковича і його оточення в їхню власність через компанію НАК "Надра України" було передано дві будівлі в центрі Києва (вул. Володимирська, 34 і Золотоворотський провулок, 9), а також урядова резиденція "Міжгір"я", котра згодом стала особистою власністю Януковича"

"Тоді цими питаннями займався народний депутат від Партії регіонів пан Джарти, і очолювала це підприємство НАК "Надра України" його людина – пан Ставицький", - наголосила Тимошенко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «У людей Януковича відбирають "історичну" нерухомість у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути