середа, 03 квітня 2019 17:33

Івану Кравченку на лікування раку терміново треба 90 тисяч євро

Автор: Фото надане Катериною Васенко
  6-річний Іван Кравченко перебуває в клініці Мюнхена
6-річний Іван Кравченко перебуває в клініці Мюнхена

6-річний Іван Кравченко з села Великий Хутір Драбівського району на Черкащині перебуває в клініці Мюнхена (Munich Cancer Center). У хлопчика виявили нейробластому зачеревної порожнини 4 стадії з метастазами у внутрішні органи. Він переніс операцію з видалення пухлини. На реабілітацію за місяць треба зібрати 90 тис. євро.

"Я рідна тітка Вані. Діагноз йому поставили в кінці серпня торік. В обласному онкодиспансері провели 6 курсів хіміотерапії. Стабілізували стан, щоб можна було продовжити лікування за кордоном. Допомогти погодилася одна з клінік Мюнхена. Він там з мамою.

28 березня Ваню прооперували. Попереднє лікування в Черкасах, транспортування в Мюнхен, проживання, обстеження та операція коштували понад 70 тисяч євро. Всі гроші були зібрані ріднею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Софійці в головному мозку тричі міняли шунти, їй покрутило тіло" — рідні просять допомоги на реабілітацію дитини

Остання операція з видалення основної пухлини дала неймовірний шанс на одужання, без повторення майбутніх рецидивів. Але Вані тепер треба провести високодозну хімію, щоб знищити рештки бластів. А потім зробити підсадку стовбурових клітин. Це виконується за передовими технологіями, в нашій країні такого немає. Вартість такого лікування становить 90 тисяч євро. Їх потрібно зібрати до кінця квітня. Просимо в небайдужих людей допомоги на порятунок нашого хлопчика", - розповідає Gazeta.ua Катерина Васенко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 9458 5683 (Васенко Катерина Миколаївна).

Фото надане Катериною Васенко

Зараз ви читаєте новину «Івану Кравченку на лікування раку терміново треба 90 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути