пʼятниця, 21 березня 2008 10:28

Губернатор Теннессі запропонував провести праймериз серед суперделегатів

Губернатор штату Теннессі Філ Бредесен запропонував демократам провести голосування серед суперделегатів, щоб визначити єдиного кандидата до з"їзду партії, повідомляє  CNN.

З погляду Бредсена, ні Хілларі Клінтон, ні Барак Обама не заручаться підтримкою 2024 делегатів за підсумками попередніх виборів, тому результат президентської гонки серед демократів вирішуватимуть суперделегати. Якщо голосування серед суперделегатів провести у червні, то демократи отримають два додаткові місяці для того, щоб об"єднатися навколо кандидата, що переміг.

Сенатор від штату Іллінойс Барак Обама назвав пропозицію Бредсена цікавою, а представники штабу його суперниці Хілларі Клінтон заявили, що ідея відноситься до розряду хороших, але нездійсненних.

З"їзд Демократичної партії, на якому відбудеться висунення єдиного кандидата, запланований на серпень. Кандидат, якого підтримає більшість делегатів і суперделегатів, змагатиметься з республіканцем Джоном Маккейном за пост президента США, повідомляють Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Теннессі запропонував провести праймериз серед суперделегатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути