четвер, 20 листопада 2008 14:40

Губернатор Аризони відмовилася від посади секретаря національної безпеки США

Губернатор Аризони відмовилася від посади секретаря національної безпеки США

На посаду секретаря внутрішньої безпеки президент Барак Обама розглядає кандидатуру губернатора Аризони Жанет Наполітано.

Офіс Наполітано не підтвердив інформацію СМІ щодо її згоди стати секретарем. Сама Жанет Наполітано в середу заявила, що не шукає нової роботи, і що їй подобається її теперішня посада.

Проте губернатор відмовилася коментувати запитання, чи збирається вона, як і губернатор Пенсільванії Ед Рендел, не приєднатися до адміністрації Обами через те, що її посада губернатора перейде до людини з кардинально відмінними політичними поглядами.

Якщо Наполітано залишить свою посаду, губернатором Аризони наступні два роки буде республіканець Жан Бревер, який зараз працює секретарем штату. Наступного секретаря Аризони назначатиме також він.

Посада секретаря національної безпеки була створена Бушем у 2001 році. Теперішній секретар Майкл Чертоф займає цю посаду з 2005 року. За матеріалами SBC News.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Аризони відмовилася від посади секретаря національної безпеки США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути