субота, 09 серпня 2008 12:56

Грузія похвалила Україну за її зовнішньополітичну позицію

Спеціальний представник президента України в Грузії Костянтин Єлисєєв підтвердив готовність української сторони надати дипломатичне сприяння для припинення бойових дій і початку прямих переговорів між Тбілісі і Цхинвалі.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу МЗС України, про це Єлисєєв заявив під час зустрічі в Тбілісі з секретарем Ради нацбезпеки Олександром Ломая.

Секретар РНБ Грузії відзначив, що представник України став першим іноземним високопоставленим чиновником, який прибув у Грузію з початку воєнних дій у Південній Осетії.

Цей факт, за його словами, свідчить про активну зовнішньополітичну позицію президента України і прагнення української сторони оперативно реагувати на виклики безпеки в регіоні.

У той же час, президент Грузії Михайло Саакашвілі в суботу на засіданні Ради національної безпеки повідомив, що прийнято рішення ввести в Грузії воєнний стан.

Зараз ви читаєте новину «Грузія похвалила Україну за її зовнішньополітичну позицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути