субота, 05 травня 2007 15:23

Громадяни 23 країн знаходилися на борту кенійського літака

На борту літака кенійської авіакомпанії, який потерпів катастрофу в суботу вранці, знаходилися громадяни як мінімум 23 країн світу, повідомляє AFP з посиланням на прес-службу авіакомпанії Kenya Airways.

У списку пасажирів Boeing 737-800, зокрема, 34 камерунців, 15 індійців, 9 кенійців - всі вони члени екіпажа літака, сім жителів ПАР, 6 китайців, п"ять громадян Великобританії, один американець, один швед і один швейцарець. Також в списку пасажирів літака, що розбився, громадяни Нігерії, Кот д"Івуара, Конго, Гани, Маврикія, Сенегалу, Єгипту і Буркина-фасо.

Всього на борту Boeing 737-800, уточнили в Kenya Airways, знаходилися 114 чоловік, а не 115, як повідомлялося раніше. Йдеться про 106 пасажирів і дев"ять членів екіпажа, повідомили в авіакомпанії.

Boeing 737-800, що виконував рейс з Абіджана (Кот-д"івуар) в Найробі (Кенія) з проміжною посадкою в камерунському аеропорту міста Дуала, пропав в екранів радарів в суботу рано вранці. За попередньою інформацією, літак впав недалеко від міста Нієте (Niete) на півдні Камеруну.

До місця катастрофи направлені загони рятувальників. Проте, повідомила влада Камеруну, в районі падіння літака украй важкі погодні умови, що утрудняють пошуковий-рятувальну операцію. Цивільним рятувальникам, додали вони, надають допомогу військовослужбовці, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Громадяни 23 країн знаходилися на борту кенійського літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути