пʼятниця, 03 лютого 2012 15:13

Голландському пенсіонеру держава буде оплачувати повій

Голландському пенсіонеру держава буде оплачувати повій

Голландський пенсіонер Клаас Брюн виграв суд, який підтримав його у позові до держави про компенсацію витрат на повій, повідомляє MedikForum. Суд тривав цілих 7 років. Судився він з урядом країни, який, на його думку мав відшкодовувати йому ці витрати. У кінцевому підсумку пенсіонер зумів довести свою правоту. Зробив він це з допомогою довідок від лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невгамовний Берлусконі всю ніч розважався з трьома повіями

Терапевт свідчив, що після статевої близькості його літньому пацієнтові доводиться приймати менше ліків, а психіатр, що спілкування з жінкою значно покращує психічний стан Брюна. До виходу на пенсію Клаас Брюн перебував на державній службі і за законами Нідерландів з бюджету повинні покриватися всі витрати, пов'язані зі збереженням здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волт Дісней купував чоловіків-повій за $100 та пестив хлопчиків

Голландські ЗМІ повідомляють, що здобувши перемогу він довго не міг отримати гроші. Повії відмовлялися спілкуватися з пенсіонером, тому що за фактом роботи вони повинні були розписатися в спеціальному документі. Тільки пред'явивши його, Клаас Брюн міг отримати компенсацію. Однак розписуватися жінки не хотіли, щоб не платити податки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чехії видали посібник для українських повій

Нагадаємо, що в 2010 році на вулицях Цюріха з'явилися незвичайні парковки, на яких автомобілісти можуть у спокійній обстановці, подалі від сторонніх очей, зайнятися сексом. Ідея відкриття секс-парковок належить швейцарській поліції, якій дедалі тяжче впоратися з проституцією.

Зараз ви читаєте новину «Голландському пенсіонеру держава буде оплачувати повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути