Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2010 17:50

Невгамовний Берлусконі всю ніч розважався з трьома повіями

Невгамовний Берлусконі всю ніч розважався з трьома повіями
Тільки-но вщухли пристрасті навколо колишніх секс-подвигів Сильвіо Берлусконі, як прем'єр-міністра Італії викрили ще в одному зв'язку з повіями.

3 серпня в прокуратуру Риму подала заяву 38-річна Марія Тереза Де Ніколо на прізвисько "Террі", яка стверджує, що в минулому році вона і ще дві жриці кохання займалися з Берлусконі груповим сексом.

Усе відбулося в римському маєтку Палаццо Граціолі, куди Марію Терезу разом з іншими 15 дівчатами, яких привезли з міста Барі.

Посередником виступав бізнесмен Джанпаоло Тарантіні, який подзвонив дівчині й звелів їй сексапільно одягтися й готуватися до поїздки до прем'єра. Спочатку вона вирішила, що це жарт. Але потім, звичайно ж, скористалася шансом обслужити такого солідного клієнта.

У маєтку прем'єр обрав Марію та двох її товаришок і розважався з ними всю ніч. А вранці підніс Марії Терезі 1000 євро та коштовність.

Раніше Берлусконі викрили у зв'язку з повією Патрісією Д'Аддаріо, на підтвердження чого був опублікований аудіозапис їхніх розмов. До речі, вона стверджує, що один раз політик розважався у компанії 20 дівчат.

"Я чимало бачила за своє життя, але 20 жінок для одного чоловіка? На оргіях число чоловіків і жінок приблизно однакове, але тут право на злиття мав тільки один чоловік - прем'єр-міністр", - згадує Патрісія в інтерв'ю.

ЕКСПРЕС Газета

Зараз ви читаєте новину «Невгамовний Берлусконі всю ніч розважався з трьома повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути