четвер, 11 березня 2010 16:16

Берлусконі облаяв журналіста на прес-конференції (ВІДЕО)

Берлусконі облаяв журналіста на прес-конференції (ВІДЕО)

Під час прес-конференції прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі та міністра оборони Ігнаціо Ла Русса стався скандал. Прем"єр облаяв одного з журналістів, який задав питання про корупцію, а міністр оборони спробував навіть грубо виштовхнути того з залу

Рокко Карломаньо, який проник на прес-конференцію як незалежний журналіст, кілька разів поривався задати прем"єру питання, проте його не допускали до мікрофону. Тоді Карломаньо спробував гучним голосом наполягати на своїй вимозі, перериваючи хід прес-конференції.

Карломаньо хотів запитати прем"єр-міністра про долю Гвідо Бертолазо, правої руки Берлусконі і керівника італійського аналогу МНС. Відносно Бертолазо ведеться розслідування - його підозрюють в отриманні хабарів, у тому числі з жінок - натурою, за схвалення будівельних контрактів при підготовці в Італії торішнього саміту Великої Вісімки. The Times пише, що Бертолазо всі звинувачення відкидає.

У відповідь на це Берлусконі назвав учасника прес-конференції хамом і провокатором, при цьому додавши: "Це прес-конференція для журналістів, а не для таких особистостей, як Ви".

Він сказав також: "Бертолазо зможе подати на Вас до суду! Соромтесь!" і попросив своїх помічників випровадити Карломаньо. Твердження Карломаньо, що питання, які задаються журналістами, заздалегідь спеціально підготовлені, Берлусконі парував так: "Нічого наперед не підготовлено, а Ви не лише пошляк, а й посміховисько".

Він також сказав неспокійному громадянину: "Кожного ранку, коли Ви дивіться в дзеркало, щоб зачесатися - Ви вже псуйте собі настрій на весь день".

Потім ситуація повністю вийшла з-під контролю: італійський міністр оборони, схопивши журналіста за рукав, спробував грубо виштовхнути його із залу. Карломаньо, звернувшись до служби охорони, вимагав "видалити із залу Ла Руссу", обізвав його при цьому "фашистським молодчиком" і пообіцяв подати на нього до суду за рукоприкладство. Вивести Карломаньо із зали так і не вдалося.

Партія "Народ свободи", яку очолює Берлусконі, заявила, що Карломаньо - ніякий не журналіст, а "політичний активіст", який пробрався на прес-конференцію під фальшивим прикриттям.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі облаяв журналіста на прес-конференції (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути