вівторок, 26 січня 2010 11:58

Пустун Матерацці поплатиться за жарт над Берлусконі (ФОТО)

Автор: Reuters
 

Жарт захисника "Інтера" Марко Матерацці, який надів карнавальну маску Сільвіо Берлусконі після недільної перемоги в матчі чемпіонату Італії над "Міланом" (2:0), загрожує відомому футболісту суворими санкціями.

Як повідомили в понеділок місцеві ЗМІ, співробітники наглядових органів Італійської федерації футболу вже направили відповідне звернення у зв"язку з даним випадком спортивному судді Джампаоло Тозелю.

Судячи з усього, за жартівливе використання образу італійського прем"єра і за сумісництвом власника "Мілана", Матерацці в кращому разі звільниться грошовим штрафом.

Сам футболіст на своєму сайті пояснив у понеділок, що мова йде про безневинний жарт, який не має ніякого політичного підтексту. "Я впевнений, що кавалер Берлусконі, як президент "Мілана" і, перш за все, як людина з великим почуттям самоіронії, побачивши мене, посміхнувся. Хочу вірити, що цей жарт йому сподобався, і він не образився", - відзначив Матерацці.

Проте, схоже, так думають далеко не всі. Міністр оборони Італії і відомий "фанат" "Інтера" Іньяціо Ла Русса, явно стурбований інцидентом, вирішив втрутитися в цю історію.

"Я подзвоню Берлусконі і Матерацці, щоб посприяти телефонній розмові між ними і дозволити гравцеві вибачитися. Матерацці відомий як великий жартівник. Ця людина любить спорт і любить розіграші", - заявив міністр.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Пустун Матерацці поплатиться за жарт над Берлусконі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути