пʼятниця, 29 січня 2010 13:59

Білл Гейтс розкритикував лисину Берлусконі (ФОТО)

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс звинуватив італійського прем"єр-міністра Сільвіо Берлусконі у тому, що той витрачає більше грошей на боротьбу з випадінням волосся, ніж на допомогу постраждалим за кордоном, пише Daily Mail.

Мільярдер Гейтс розкритикував Берлусконі за "скупість" і сказав, що італійський прем"єр стоїть першим в його "списку сорому".

"Багаті люди витрачають набагато більше грошей на особисті проблеми, такі як випадіння волосся, ніж на боротьбу з малярією", - сказав він в інтерв"ю німецькому виданню Sueddeutche Zeitung.


Докази: Волосся на голові у Берлусконі 23 січня було повно, а вже 2 дні потому його значно поменшало, поки 27 січня кількість волосся у прем"єра не відновилася.
Вчора італійські газети надрукували серію фотографій, на яких видно, як змінюється кількість волосся на голові у Берлусконі. 25 січня прем"єр раптом значно полисів, щоб два дні потому знову мати повну кількість волосся.

Докторр Піеро Росаті, який в 2004 році робив Берлусконі пересадку волоса вісім годин поспіль розповів, що волосся у Берлусконі могло випасти через стрес, однак додав, що "головне в політика не кількість волосся, а те що він робить".

Представник італійського прем"єра поки відмовився прокоментувати цю історію.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс розкритикував лисину Берлусконі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути