Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2010 19:18

Берлусконі заявив, що його хочуть убити і заспівав перед сенаторами

Берлусконі заявив, що його хочуть убити і заспівав перед сенаторами

Прем"єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі побоюється за своє життя і вважає, що хтось зацікавлений в його фізичному знищенні, повідомила в четвер газета Corriere della Sera з посиланням на сенаторів, які напередодні взяли участь у вечері з головою уряду в його особистій римській резиденції Палаццо Грациолі.

"Ще в 1994 році зі мною хотіли розправитися за допомогою судових справ. Потім намагалися зруйнувати компанії моєї сім"ї, але і цього не змогли зробити. А зараз намагаються усунути мене фізично", - наводить слова Берлусконі італійське видання.

Не дивлячись на цю тривожну заяву, за інформацією газети, під час вечері з сенаторами своєї партії "Народ Свободи" Берлусконі перебував в прекрасному настрої, багато жартував і навіть виконав під акомпанемент свого улюбленого музиканта і співавтора Маріано Апічелли декілька пісень на французькій і англійській мовах.

Нагадаємо, в грудні 2009 року на Берлусконі було здійснено напад після виступу прем"єра на масовому мітингу "Народу Свободи" в Мілані. 42-річний Массимо Тарталья, який довгий час проходив лікування з приводу психічних відхилень, з відстані двух-трех метрів запустив в Берлуськоні важким сувенірним зображенням Міланського собору.

Після цього нападу міністр внутрішніх справ Італії Роберто Мароні заявив, що будуть перевірені всі сайти в інтернеті, яки "сіють політику ненависті" і закликають до дій, зокрема насильницьких, проти голови уряду. Крім того, будуть прийняті додаткові заходи по забезпеченню безпеки самого Берлусконі, якому "загрожує вбивство", додав Мароні.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі заявив, що його хочуть убити і заспівав перед сенаторами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути