понеділок, 27 липня 2009 09:30

Берлусконі пообіцяв повії за секс місце в Європарламенті

Берлусконі пообіцяв повії за секс місце в Європарламенті
Італійська повія Патриція Д"Аддаріо заявила, що прем"єр-міністр країни Сильвіо Берлусконі обіцяв їй місце в Європейському парламенті після того, як вона провела з ним ніч. Про це заявила сама Д"Аддаріо в інтерв"ю французькій газеті Le Journal du Dimanche, пише в понеділок британське видання The Times.

Чергове визнання Д"Аддаріо послідувало за публікацією минулого тижня аудіозаписів, які, ймовірно, були зроблені 42-річною повією у момент її інтимного зв"язку з Берлусконі.

Цього року 72-річний глава італійського уряду зазнавав серйозної критики за просування в Європарламент цілої низки симпатичних жінок без політичного досвіду, нагадує газета. Серед них були актриса мильних опер і учасниця реаліті-шоу Big Brother.

У опублікованому напередодні інтерв"ю Д"Аддаріо знову розповідає про події кінця 2008 року. За її словами, під час першого візиту в резиденцію прем"єр-міністра на обіді були присутні самі Берлусконі, його бізнес-партнер ДжампаолоТарантіні та 20 молодих дівчат. Д"Аддаріо заявляє: "Мені було ясно, що це ескорт-дівчата".

За словами повії, згодом їй заплатив 1 тис. євро Тарантіні, щодо якого проводиться розслідування про причетність до корупції та заохочення проституції. Ще один чек повинен був передати Д"Аддаріо Берлусконі за умови, що вона проведе з ним ніч 4 листопада, продовжує повія.

За словами Д"Аддаріо, вона була в резиденції прем"єр-міністра ще раз. Як повідомлялося раніше, під час другого візиту повія провела ніч з главою італійського уряду. Проте, продовжує Д"Аддаріо, Берлусконі не заплатив їй грошей. Він пообіцяв посприяти в отриманні дозволу на будівництво в місті Барі, розташованому на півдні Італії, що відповідало інтересам повії. Але, продовжує вона, цього також не відбулося. "Насправді він запропонував мені крісло в Європарламенті", - відзначає Д"Аддаріо.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі пообіцяв повії за секс місце в Європарламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути