пʼятниця, 19 червня 2009 13:26

Ширак розповів про зв"язки Берлусконі з порномоделями

Ширак розповів про зв"язки Берлусконі з порномоделями

Колишній президент Франції Жак Ширак, коментуючи сексуальний скандал, що розгортається навколо італійського прем"єра, заявив пресі, що Сильвіо Берлусконі одного разу розповів йому в приватній бесіді про свої зв"язки з порномоделямі. Про це пише британська газета The Daily Telegraph в п"ятницю, 19 червня.


За словами 76-річного Ширака, коли одного разу він був в гостях на віллі у Берлусконі, той показував йому порнографічні журнали і хвалився, що вступав в інтимну близькість з деякими зображеними на знімках моделями. Як розповів Ширак, Берлусконі так коментував знімки: "У мене ця була... і ця теж." Колишній президент Франції пояснив, що був тоді дуже стурбований поведінкою "дивної людини", у якої на віллі еротичні журнали "були розкидані всюди".

Жак Ширак також повідомив пресі інші подробиці з приватних бесід з Берлусконі. Наприклад, коли Берлусконі показував Шираку ванну кімнату, італійський прем"єр показав йому на біде і сказав: "Ви навіть не можете уявити, скільки дуп тут побувало".

У свою чергу, британське видання The Daily Mail цитує слова адвоката Ніколо Гедіні, який, на думку редакції, тільки підсилив "аморальність" скандалу. Гедіні заявив ЗМІ, що його довірителеві немає жодної потреби платити жінкам за спілкування, оскільки він може "отримати їх багато і безкоштовно".

"Берлусконі настільки поважає жінок, що йому навіть в голову б не прийшло платити їм за секс", - підкреслив юрист.

В середу, 17 червня, колишня фотомодель Патриція Д"Аддаріо звернулась в італійську прокуратуру із заявою, що ділові партнери прем"єра та Сильвіо Берлусконі залучали її до заняття проституцією. За словами Д"Аддаріо, їй нібито заплатили тисячу євро за те, щоб вона розважала прем"єра в його римській резиденції, хоча спочатку їй обіцяли дві тисячі. 72-річний прем"єр назвав цю заяву "брудною брехнею".

Починаючи з травня 2009 року особисте життя Берлусконі знаходиться в центрі уваги італійської преси. Прем"єрові журналісти приписують зв"язок з неповнолітньою фотомоделлю Ноемі Летіциєю, а також розтрату бюджетних коштів (нібито гості Берлусконі доставлялися на його віллу в Сардинії на літаках ВПС Італії). Дружина прем"єра Вероніка Ларіо після скандальних публікацій заявила про намір подати на розлучення. Своє рішення вона пояснила тим, що не може жити з людиною, яка "плутається з неповнолітніми".

Щодо втручання в приватне життя Берлусконі, то на початку червня 2009 року він домігся судової заборони на публікацію в італійських ЗМІ фотографій голих гостей, які відвідували його віллу. Знімки були зроблені папараці Антонелло Дзаппаду, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ширак розповів про зв"язки Берлусконі з порномоделями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути