четвер, 18 червня 2009 15:29

Колишня фотомодель звинуватила Берлусконі у сутенерстві

Колишня фотомодель звинуватила Берлусконі у сутенерстві
Колишня фотомодель Патріція Д"Аддаріо звинуватила прем"єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі в тому, що він і його бізнес-партнери залучати її до заняття проституцією.

У середу, 17 червня, італійські ЗМІ повідомили, що прокуратура міста Барі (великий порт у Південній Італії) перевіряє заяву місцевої жительки Патріції Д"Аддаріо про те, що друзі Берлусконі обіцяли їй гроші, якщо вона проведе ніч на віллі в товаристві Берлусконі, а сам прем"єр навіть пропонував їй балотуватися в Європарламент в обмін на взаємність.

Дівчина стверджує, що має аудіозаписи, що підтверджують усі її слова, пише в четвер, 18 червня, британська The Times.

Берлусконі вже виступив у пресі із заявою, що це "звичайна брудна брехня, яка не завадить мені працювати на благо Італії".

Патріція дала розгорнене інтерв"ю італійській газеті Corriere della Sera. Дівчина розповіла, що один із бізнес-партнерів прем"єра обіцяв заплатити їй дві тисячі євро, якщо вона погодиться розважати Берлусконі в його римській резиденції. Вона погодилася, але в підсумку їй заплатили тільки одну тисячу, оскільки вона "не залишилася на ніч".

Описуючи свою першу зустріч із Берлусконі у Римі, Д"Аддаріо повідомила про те, що прем"єр жартував, показував їй та іншим двадцяти дівчатам свої фотографії з Джорджем Бушем і наспівував пісні. Патріція розповіла Берлусконі про свою мрію добудувати готель, і той обіцяв їй допомогу в бізнесі. За її словами, вона "залишилася на ніч" у Берлусконі, коли була у нього в гостях вдруге.

Нагадаємо, у травні дружина Сільвіо Берлусконі - Вероніка Ларіо прийняла рішення подати на розлучення, після того як італійські ЗМІ повідомили про роман прем"єр-міністра Італії з 18-річною моделлю. Сам Берлусконі заявив, що не вступав у близькі стосунки з 18-річною фотомоделлю і пообіцяв піти у відставку, якщо його слова виявляться брехнею, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Колишня фотомодель звинуватила Берлусконі у сутенерстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути