неділя, 03 травня 2009 19:41

Дружина Берлусконі вимагає розлучення

Дружина Берлусконі вимагає розлучення
Дружина прем"єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі - Вероніка Ларіо прийняла рішення подати на розлучення, повідомляють в неділю багато місцевих ЗМІ.

Так, популярні італійські газети Repubblica і Stampa в подробицях розповіли про те, що Ларіо вже обговорила питання про розлучення зі своїм довіреним адвокатом. За даними Repubblica, ця розмова відбулася 1 травня, а в суботу відбулася перша зустріч між ними. Як юриста "перша леді" Італії обрала жінку, яка вже на початку майбутнього тижня має намір здійснити конкретні кроки юридичного характеру.

У свою чергу Stampa підкреслює, що Ларіо ухвалила остаточне рішення, "яке неминуче залишить слід не тільки в сімейному житті, але і на всій політичній сцені" Італії.

В неділю інформаційному агентству Аnsа вдалося зв"язатися з Ларіо, і вона підтвердила як своє рішення розлучитися з чоловіком, так і факт перших контактів з адвокатом у даній справі.

Берлусконі та Ларіо познайомилися в 1980 році. Він у той час вже був відомим і багатим підприємцем, вона - театральною актрисою. Через десять років вони уклали цивільний шлюб, другий в житті Берлусконі. У Берлусконі та Ларіо - троє дітей: 24-річна Барбара, 22-річна Елеонора і 20-річний Луїджі.

За відомостями місцевих ЗМІ, вперше про розлучення Ларіо серйозно заговорила влітку 2008 року. Причому тоді вона заявила, що думає над цим вже протягом десяти років.

Останнім часом у стосунках між подружжям явно виникли проблеми. Це, зокрема, виразилося в тому, що в кінці квітня Ларіо публічно піддала критиці чоловіка за те, що він включає в списки кандидатів від своєї партії на майбутніх виборах в Європарламент молоденьких субреток з телебачення та з шоу-бізнесу.

У листі, який Ларіо направила в зв"язку з цим, наголошувалося: "Я і мої діти є жертвами цієї ситуації. Ми вимушені терпіти її, і це примушує нас страждати".

Проте, судячи з усього, останньою краплею, що переповнила чашу терпіння Ларіо, стала присутність Берлусконі 26 квітня на святкуванні повноліття 18-річної неаполітанки Ноемі Летіції, яка, за повідомленнями ЗМІ, ніжно називає його "папі". Дівчина повідомила журналістам, що часто бачиться з Берлусконі, відвідуючи його в Римі та Мілані. Прем"єр в зв"язку з цим відмітив, що просто є давнім другом цієї сім"ї.

Repubblica вважає, що саме цей епізод, про який написали багато газет, став "початком кінця" сімейного життя Берлусконі та Ларіо.

За матеріалами РИА "Новости", NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Дружина Берлусконі вимагає розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути