пʼятниця, 18 жовтня 2024 13:42

"Фоксі з тобою!": емоційні іграшки й аксесуари уже в продажу
Подія

Автор: Фокстрот
  Мережа Фокстрот розширила лінійку фірмових товарів із улюбленицею багатьох дітей і дорослих - лисичкою Фоксі. Придбати новинки можна в магазинах і на Foxtrot.ua
Мережа Фокстрот розширила лінійку фірмових товарів із улюбленицею багатьох дітей і дорослих - лисичкою Фоксі. Придбати новинки можна в магазинах і на Foxtrot.ua

Цієї осені ритейлер електроніки та побутової техніки Фокстрот презентував нову - емоційну серію брендованих товарів, що створені на підтримку дитячих мрій та почуттів, які близькі і дорослим.

До "плюшевого асортименту" додали оновлену м'яку іграшку, різноманітні формати подушок, рюкзачки, брелоки, креативні шопери - тобто все, що уособлює практичну та емоційну складову цих товарів. Адже лисичка Фоксі - це не просто амбасадор бренду. Це друг, якого можна взяти з собою скрізь та розділити з ним всю палітру емоцій.

"Фоксі мерч завжди може бути поруч - це провідна ідея комунікації та самої суті, яку ми закладали при створенні асортименту брендованих товарів. Сьогодні як ніколи кожен з нас, особливо гостро це відчувають діти, потребує фізичної і емоційної підтримки. Через наш мерч ми хочемо розділити всі емоції людей, обійняти і підтримати", - зазначила Леся Нікуліна, керівник відділу торгового маркетингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 років відзначає Фокстрот: про історію компанії, команду і постійний розвиток

До презентації лінійки залучили відомого тік-токера РуханкоМена, який разом з Фоксі створив креативний дует.

Мерч Фоксі - це:

• колекція, яка містить різні види товарів: маскот, подушки, брелоки, чохли для ноутбуків тощо;

• плюшева героїня Фоксі - для ігор, сну і обіймашок;

• преміальна продукція за доступною ціною;

• підтримка дітей, що постраждали внаслідок військової агресії РФ на Україну: частину коштів із продажів в рамках благодійної акції "Подаруй щасточку добра" компанія передає БФ "СОС Дитячі Містечка" для організації занять з арттерапії. Допомогою охопили вже понад 200 дітей.

Лінійку ексклюзивних товарів для Фокстрот виготовляють на фабриках в Україні за спеціальним замовленням. Варто зазначити, що це не масове виробництво - кожна з партій товару з брендом Фоксі є унікальною і лімітованою.

Автор: Фокстрот
  Фокстрот презентував емоційну серію брендованих товарів з лисичкою Фоксі
Фокстрот презентував емоційну серію брендованих товарів з лисичкою Фоксі

Нагадаємо, анімована 3D-лисичка Фоксі з'явилася у цифровому просторі в 2019 році й одразу ж завоювала серця багатьох дітей і дорослих. За численними заявками, компанія реалізувала ідею зі створення плюшевого аналогу і восени 2021 року запустила першу лінійку фірмового мерчу з Фоксі. М'які іграшки, брелоки та подушки стали справжніми хітами, адже кожен з них дарує частинку радості та можливість мати ту саму руденьку лисичку.

Техноритейлер Фокстрот - один із найбільших омніканальних продавців побутової техніки і електроніки в Україні, у вересні 2024 року відзначив 30-річчя. Наразі мережа оперує 122 магазинами (на 100% енергонезалежні) у 66 містах, інтернет-магазином і мобільним застосунком Foxtrot.ua. За перше півріччя 2024 р. ритейлер сплатив понад 430 млн грн податків і передав пряму допомогу захисникам України на 40 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Фоксі з тобою!": емоційні іграшки й аксесуари уже в продажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути