середа, 12 грудня 2007 16:59

Єлизавета ІІ таємно грає в дартс

Єлизавета ІІ таємно грає в дартс

Королева Єлизавета II виявилася ярою, але таємною прихильницею гри в дартс.

Як повідомляє Newsru з посиланням на видання The Times, таємницю королівського двору журналістам повідав чемпіон по дартсу Філ Тейлор. За його словами, пристрасть до метання дротиків в мішень Єлизавета II успадкувала від своєї матері, яка до того ж була любителькою більярда.

Виявляється, обидві королівські персони провели немало часу за переглядом телетрансляцій змагань по дартсу. Цей секрет Філу Тейлору відкрила онука королеви, відома наїзниця Зара Філіпс на недільній церемонії нагородження лауреатів ВВС Sports Personality of the Year Awards.

Нагадаємо, що недавно надбанням громадськості став і ще один спортивний секрет королівського сімейства. Більше 50 років Єлизаветі II вдавалося приховувати від моторних британських журналістів свої переваги у футболі. Новина, що королева давно хворіє за лондонський "Арсенал", потрясла гравців і тренерів "канонірів", які весною цього року були запрошені на прийом в Букингемській палац.

Зрадженим уболівальником цього клубу була, як з"ясувалося, і королева-мати, якою дуже імпонувала гра футбольної легенди Дениса Комптона. У число уболівальників "канонірів" зараз входить і внук королеви - принц Гарі, який намагається не пропускати їх матчів, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета ІІ таємно грає в дартс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути