пʼятниця, 17 серпня 2007 11:09

Дочка Буша виходить заміж за сина "тютюнового" короля (ФОТО)

Одна з дочок-двійнят президента США Джорджа Буша – Дженна – одружується. Про це оголосило перше подружжя Америки, яке проводить відпустку на сімейному ранчо поблизу Кроуфорда (штат Техас). Заручини 25-річної Дженни з її обранцем – Генрі Хегером – відбулася минулої середи. Дата весілля ще не визначена.


Про президентського майбутнього зятя поки що відомо не дуже багато чого. Батько Генрі, Джон Хегер, є "тютюновим королем" у Вірджинії. У свій час він був віце-губернатором цього штату, зараз же займає пост помічника міністра освіти.


Приблизно п"ять років тому Генрі узяли стажистом у Білий дім, в апарат найближчого радника і політстратега Буша – Карла Роува. З чуток, саме Роув у серпні 2004 року порадив Генрі залицятися до Дженни.

Названі на честь бабусь двійняшки Барбара і Дженна з"явилися на світ 25 листопада 1981 року з різницею в одну хвилину. У травні 2004 року Дженна стала випускницею Техаського університету в Остіні, де спеціалізувалася на вивченні англійської мови. У 1973 році той же університет закінчила і її мама, нинішня перша леді Америки Лора Буш. Барбара пішла по стопах батька – вивчала гуманітарні науки в Йельськом університеті, передає Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Дочка Буша виходить заміж за сина "тютюнового" короля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути